HENKEL

Henkel operon në të gjithë botën me marka dhe teknologji në tre fusha të biznesit: Lavanderi & Kujdesi për shtëpi, Kozmetikë dhe Kujdes Personal dhe Ngjitës. Themeluar në 1876 nga Fritz Henkel në Maastricht Aachen, Gjermani. Henkel është lider në prodimin e produkteve për konsumatore dhe tregun industrial me emra si Persil, Schwarzkopf, Loctite dhe Pritt.

Zyrat qëndrore Henkel ndodhen në Düsseldorf, me rreth 47,000 të punesuar në 120 shtete, me 17 fabrika prodhimi dhe 10 laboratore për kërkim dhe zhvillim produktesh nëpër botë.  Në qershor 1923 ndodhi dorëzimi i parë i ngjitësve të prodhuar nga rrethinat e Düsseldorf. Ky moment historik shënoi lindjen e Henkel si biznesi i cili është sot udhëheqes në Teknologjine e Ngjitësve. Pjesë e rendesishme e sektorit te Teknologjisë së Ngjitësve është dega e Kimikateve të Ndërtimit. Me kategori kryesore: ngjitësa qeramike, hidroizolim, termoizolim për shtepia dhe ofrimi i një game te gjërë produktesh speciale dhe sistemesh që plotesojnë nevojat e industrisë.

Ky sektor është gjitmonë në rritje ,kjo është edhe arsyeja pse Henkel, në 1986 bleu kompaninë Ceresit, liderin në termo dhe hidroizolim. Si rezultat i kesaj blerje Henkel zgjeroi gamen e produkteve të përdorura për ndërtim dhe gjithashtu forcoi pozicionin e kompanisë në Europën Lindore dhe zgjerimin e saj në Azi, Lindjen e Mesme dhe Amerikën Latine. Eksperienca, njohuria, teknologjia dhe produktet tepër inovative ndihmojnë clientët tanë të jenë më të suksesshëm dhe më efikas njëkohesisht duke mrojtur burimet natyrore të planetit tonë.

 

Për më shume vizitoni faqen zyretare të Henkel në www.henkel.com

Produkte Bukurie

MË SHUMË

Lavanderi & Kujdesi për Shtëpi

MË SHUMË