Cilësi per profesionistë

Baza kryesore për markat tona globale është kontrolli i rreptë i cilësisë në zhvillim dhe prodhim dhe optimizimi i vazhdueshëm i procesit. Kështu plotësohen kërkesat e industrisë së ndërtimit dhe zejtarëve në të gjithë botën, Ceresit kërkon standardet më të larta. Meqenëse Henkel mbledh të gjitha kompetencat themelore nën një çati, sistemet tona të produkteve gjithmonë garantojnë cilësinë më të lartë. Për klientët tanë dhe projektet e tyre të ndërtimit, kjo do të thotë siguri, qëndrueshmëri dhe ruajtja e vlerës optimale të ndërtesës. Kjo është arsyeja pse Ceresit është shpesh zgjedhja e preferuar e profesionistëve.