Produkte

Cilado qoftë puna që duhet bërë me pllaka, Ceresit gjithmonë ofron produktin dhe mbështetjen e duhur. Ne ofrojmë një gamë gjithëpërfshirëse të ngjitësve të pllakave, të plotësuara me përbërës të përputhur në mënyrë të përsosur në sistemet që mund të përballojnë çdo kërkesë. Ngjitësit tonë për pllaka me bazë çimentoje janë llaçë të përzier që sigurojnë instalimin e sigurt të pllakave, shtruesve të gurit natyror dhe mermerit në një shumëllojshmëri të nënshtresave të ndryshme.

Silikonat / kitet e mbushjeve

Astarët dhe stukot e patinimit