P 625 2C PUR Ngjitës n.q.s duhet një lidhje e fortë

Karakteristikat dhe Përfitimet

I ngurtë, pa ujë dhe tretës, ngjitës me 2 përbërës për të gjitha llojet e parketeve dhe specieve të drurit

Vetitë

  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e parketeve dhe speciet e drurit
  • Pa ujë dhe tretëst
  • Thahet pavarësisht nga trashësia e shtresës

Lexo më shumë

Ngjitës poliuretani kërkojnë një reaksion kimik për t'i kthyer ato nga të lëngëta në të ngurta. Ata thahen pavarësisht nga proceset e avullimit dhe trashësve të shtresave, edhe në vendet ku ngjitësi ishte përdorur për të mbushur defekte të vogla në sipërfaqe. P 625 rekomandohet për ngjitjen e të gjitha llojeve të parketëve, druve të lehta dhe të rënda, si dhe parketave laminat. Në një bazament peshë-mbajtës, ngjitësi mund të përdoret me ose pa një shtresë të lagësht (duhet të jetë i përshtatshëm për dyshemenë e drurit).

Nëse në bazament është vënë një astar reaktant ose shpërhapës rezin, ngjitësi P 625 mund të aplikohet direkt. Një tipar i rëndësishëm i këtij bazamenti elastik është lartësia e ulët për instalim. Pas rregullimit të bazamentit, dyshemeja prej druri ose blloku druri duhet të ngjitet direkt.

Bazamentët e përshtatshme për ngjitësin 2 përbërës përfshijnë llaç, llaç të thatë, kompesatë (V100), panele OSB, të gjithë përbërjet e nivelimit Ceresit janë të përshtatshme për parkete, pllaka, gur natyror dhe terrazzo.

Hap pas Hapi

Përgatitja e bazamentit

Bazamentet duhet të jenë të pastra, pa defekte strukturore, të forta, të thata dhe pa substanca që mund të dëmtojnë ngjitjen. Gërryni dhe pastroni bazamentet e reja në mënyrë që ato të mos kenë pluhur dhe shtresa që pengojnë ngjitjen.

Më shumë detaje në Fletën Teknike të të Dhënave.

Aplikimi

Ngjitësja ka dy përbërës (rezinë dhe ngurtësues) të furnizuar nga 2 enë të veçanta. Përdorni një mjet të mprehtë për të shpuar disa vrima përmes kapakut plastik dhe pjesës së poshtme të enës së sipërme, e cila shërben si kapaku i kovës. Ngrini pak enën e sipërme për të lejuar ngurtësuesin të derdhet plotësisht në kovën poshtë. Përziejini me kujdes rezinën dhe ngurtësuesin duke përdorur një mikser elektrik për të paktën 2 minuta, derisa përzierja të jetë homogjene.

Më shumë detaje në Fletën Teknike të të Dhënave.