R 710 Ngjitës poliuretani

Karakteristikat dhe Përfitimet

Rezisten ndaj lagështisë dhe kushteve të motit për brenda dhe jashtë    

Vetitë

  • Parandalon krijimin e ngarkesës elektrostatike
  • Rezistencë ndaj stresit dhe peshës
  • Rezistent ndaj motit dhe lagështisë
  • Rendiment i lartë

Lexo më shumë

Ngjitësja R 710 i reziston ngarkesave të mëdha p.sh. nga trafiku i pirunëve, zonave me lagështi ose me temperaturave e larta.

Mosfunksionimi nuk është i pranueshëm! Kjo është motoja e ngjitësit tonë të fuqishëm, R 710 me dy përbërës. Specialiteti i kësaj pakete janë: lidhje të forta, të qendrueshme dhe shumë rezistente.

Për përdorim të brenda dhe jashtë

sidomos në autobusë, tramvaje, ashensorë dhe në kalimet e pasagjerëve, ku ndikimi i motit dhe lagështirës ndërthuret me ngarkesa ekstreme të trafikut, ngjitësi ynë R 710 ka fituar nivel njohje të lartë. R 710, ngjitësi poliuretani mund të përdoret në shumë bazamente, duke përfshirë edhe bazamente të vështirë.   Materialet e dyshemesë mund të ngjiten edhe në metale dhe sipërfaqe të tjera të lëmuara.

Rrezja aplikimit

Ngjitësi poliuretani mund të përdoret për lidhjen e pllakave të gomës, dyshemetë projektimi (pllaka luksoze vinil), pllaka PVC dhe vinyl kuarci si dhe dysheme tipike për përdorim të jashtë, sipërfaqe betoni, qeramike ose balte. Është i përshtatshëm për materiale lidhëse si polistireni, druri dhe panelet e ndërtimit.

R 710 Nuk i ka problem më të shumtat e bazamenëve. Ajo funksionon mirë në bazamentët përthithës dhe jo përthithës - madje edhe në mjedise komerciale dhe industriale me pesha të rënda, mund të jenë brenda apo jashtë.

Kur përgatitet bazamenti, duhet pasur kujdes që të përdoren vetëm astaret dhe përbërjet e nivelimit që janë aprovuar për t’u përdorur në zona me rezistente.

Në zonat e jashtëe dhe të brendshme në bazamente me kontakt të drejtpërdrejtë me tokën, gjithmonë përdorni astaret Ceresit R 755 për të  izoluar bazamentin kundër lagështisë. Ngjitësja poliuretani Ceresit R 710 plotëson kërkesat për sigurinë në punë, cilësinë e ajrit të brenda dhe përshatjen me mjedisit.