T 425 Ngjitës

Karakteristikat dhe Përfitimet

Ngjitës për pllaka pa fiksim

Vetitë

  • Përshtatur në mënyrë ideale për pllaka me shtresa të lirshme me PVC ose tekstil
  • Zëvendësimi i mundshëm pllakave individuale
  • Parandalon rrëshqitjen dhe lëvizjen e pllakave
  • Aplikimi i rehatshëm me rrul

Lexo më shumë

Një ngjitës fiksues me emetim të ulët, për instalim të lehtë të pllakave dhe moduleve të lirshme, të pajisura me një mbështetje të butë, me veshje të rëndë (p.sh. PVC) ose një mbështetëse tekstili siç janë pëlhura ose gëzofi.

Ceresit T 425 mund të përdoret në dysheme dyshe ose të ngritur (p.sh. të bëra me llaç, kompensatë ose metal), duke u ngjitur në shtresat ekzistuese (p.sh. PVC/CV, linoleum, dysheme guri) dhe të gjithë bazamentet e tjera të gatshëm për ngjitjen e dyshemeve në zona komerciale, publike dhe banimi.Mbulesa mund të hiqet dhe fiksohen vazhdimisht.