Ceresit RS 88

Karakteristikat dhe Përfitimet

Rezistencë shtresa rezistente 1 - 100 mm (0.04 - 3.94 in) në një aplikim

Vetitë

  • Rezistencë e lartë (400 kg / cm2 / 5,689 psi)
  • Për përdorim të brenda dhe të jashtë/Zonat horizontale dhe vertikale
  • Tharje e shpejtë

Lexo më shumë

Ceresit RS 88 është një çimento për rinovimin e sipërfaqeve të betonit. Trashësia mund të rregullohet duke ndryshuar dozën e ujit. Ideale për përmirësimin e dyshemesë prej betoni, mbushjen e vrimave dhe gropave, nivelim në shkallë, podiume dhe rampa, si dhe për të mbuluar dhe mbushur sipërfaqet e betonit.

Hap pas Hapi

Përgatitja e bazamentit

Për përgatitjen e një qesje 25 kg (55.12 lb), matni 5,5 litra (1.45 gal) ose maksimum 6.5 litra (1.72 gal) ujë në një enë 30 litërshe (7.93 gal). Shtoni ngadalë një qese Ceresit RS 88 duke përzierë. Për të arritur përzierjen e saktë të produktit dhe për të siguruar një performancë të lartë, është e nevojshme të përdorni një përzierës me shpejtësi 650 rpm të pajisur me tehe ose disqe të përshtatshme.

Aplikimi

Në sipërfaqe horizontale: Derdhni produktin dhe përhapeni me pykë metalike ose spatula. Ushtroni presion uniform mbi mjete.

Në sipërfaqe vertikale: Vendosni produktin në aplikues dhe aplikoni nga poshtë-lart me pjerrësinë dhe presionin e kërkuar.