CN 94

Karakteristikat dhe Përfitimet

Astar i fuqishem për lidhje të fortë ndërmjet pllakave dhe gurëve natyralë në sipërfaqe kritike

Vetitë

  • Për bazamente kritike
  • Për substanca përthithëse dhe jo përthithëse
  • Ngjitje e fuqishme
  • Efekt i lartë përforcues
  • Efekti i ngopjes

Lexo më shumë

Astar special për lidhje të fortë ndërmjet pllakave dhe gurëve natyralë në sipërfaqe kritike (p.sh. dru, pllaka, shpërhapje, shtresa epoksi të ngurta). Mund të përdoret gjithashtu në dyshemetë e vjetra me materiale ngjitës eksistues ose bojra.

Hap pas Hapi

Shkundni me forcë para përdorimit dhe më pas holloni CN 94 me ujë në raport 1 me 3 (kur përdoret në bazamente druri dhe ne asfalt, në kombinim me përbërës për nivelimin e dyshemesë, CN 94 duhet të aplikohet i paholluar).
Aplikoni CN 94 direkt me një furçë, duke shmangur formimin e pellgjeve. Në varësi të kushteve të tharjes specifike të zonës, puna mund të riniset pas afërsisht 2 deri në 4 orësh.