Hidroizoluesit

Sistemet hidroizoluese të ceresit sigurojnë mbrojtje të besueshme ndaj ujit në sipërfaqet vertikale dhe horizontale të ndërtesës në ndërtimin e ri, gjatë rinovimit ose gjatë riparimeve emergjente në ndërtesë.

Produkte të veçanta

PYETJET MË TË SHPESHTA – PRODUKTET PËR HIDROIZOLIM