CERESIT CR 166

Karakteristikat dhe Përfitimet

Shtresë hidroizoluese fleksibël me dy komponentë. Shpërndarja e mineraleve në formën e një shtrese fleksibël për hidroizolimin e strukturave dhe elementeve të ndërtimit.

Vetitë

  • Jashtëzakonisht i papërshkueshëm nga uji
  • Instalim i shpejtë
  • Aftësia për të kapërcyer plasaritjet edhe në temperatura më të ulëta
  • Përforcuar me fibra
  • Rezistent ndaj motit dhe ngricave
  • Rezistent ndaj UV
  • Pluhur i reduktuar
  • E përputhshme me shiritat mbyllës
  • Mund të aplikohet me furçë, rul, mistri ose spërkatës mekanik
  • Mbron konstruksionet e përforcuara dhe standarde të betonit

LEXO MË SHUMË

Ceresit CR 166 është një shtresë fleksibël me dy komponentë, e përforcuar me fibra, e krijuar për hidroizolim dhe izolim ndaj lagështirës në nënshtresa minerale të deformueshme dhe jo të deformueshme - e përshtatshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm në mure, dysheme dhe tavane. Fleksibiliteti i Ceresit CR 166 FLEXIBLE 2-K e lejon atë të kapërcejë çarjet me gjerësi ≥ 0,75 mm - edhe në kushte të ftohta. 

Mund të aplikohet në ballkone dhe tarraca (përfshirë llojet e konsolit), në ambiente të përhershme dhe të përkohshme me lagështi, pishina, si dhe në mure dhe dysheme si një shtresë hidroizoluese që përdoret  në nënshtresa të lidhura me ngjitës për pllaka. Mund të përdoret gjithashtu për hidroizolim dhe struktura mbrojtëse prej betoni nën nivelin e tokës (muret e bodrumit, themelet, etj.), rezervuarët e ujit, përfshirë ujin e pijshëm, impiantet e trajtimit të ujërave të zeza komunale dhe gropat septike.                                                                               

Veshja Ceresit CR 166 FLEXIBLE 2-K vonon procesin e karbonizimit dhe siguron mbrojtje efektive nga korrozioni për tokën dhe strukturat e ujit prej betoni/beton(p.sh. garazhe, shtylla, ura) ndaj kushteve të rënda atmosferike dhe substancave agresive të tretura në ujë (p.sh. kripërat për shkrirje, uji i detit). Rezistent ndaj UV. Emetimet e ulëta të CO2. Papërshkueshmëria e provuar e radonit.

Ceresit CR 166 Veshje fleksibël 2-K FLEXIBLE është pjesë e gamës së produkteve të çimentos Ceresit me efekt Hydroslide.

HAP PAS HAPI

1. Kontrolloni dhe pastroni nënshtresën minerale të lagur paraprakisht 

2. Përgatitni komponentin: pluhur - 24 kg (komponenti A) dhe lëng 8 l (komponenti B)

3. Hidheni komponentin B në kovë (shtoni 25% ujë për shtresën e parë të kontaktit)  

4. Shtoni komponentin A në raportin e duhur

5. Përziejini derisa masa të arrijë homogjenitetin, lëreni të qëndrojë për 5 minuta dhe më pas përziejeni përsëri për një kohë të shkurtër.

6. Aplikojeni shtresën e parë të CR 166 me furçë      

7. Fiksoni shiritin (p.sh. CL 152) në shtresën e parë të freskët në vendet e dilatacionit, qoshet e brendshme ose bashkimet midis llojeve të ndryshme të materialeve.

8. Është e nevojshme që konsistenca e materialit të përshtatet me mjetin e duhur të aplikimit

9. Rekomandohet të aplikoni shtresën tjetër të CR 166 me mistri ose rul

10. Kur është e nevojshme të hidroizolohen zona të mëdha, është e mundur të aplikohet CR 166 me një spërkatës mekanik

11. Hapi i fundit - lëmoni sipërfaqen me një mistri

12. Sipërfaqja është gati për shtrimin e pllakave të paktën 12 orë pas vendosjes së shtresës. Ndryshimi në ngjyrën e shtresës tregon tharje