CR 65 Hidroizolues

Karakteristikat dhe Përfitimet

Për hidroizolimin e ndërtesave dhe përbërsve strukturor

Vetitë

  • 1-komponent
  • I përshkueshëm nga avujt
  • Rezistent nga akulli
  • Aplikohet me furçë ose mistri
  • Sasia e kërkuar (sipas përdorimit)
  • Lagështi e tokës, ujë rrjedhës 3-4 kg / m2

    - Depërtim maksimal 5 kg / m2

Lexo më shumë

Përdoret për izolimin e brendshëm të mbajtësve monolitik të ujit, rezervuarët e ujit të pijshëm dhe pishinat me një thellësi uji ≤ 5m, i përshtatshëm për mbrojtjen e ndërtesave të vjetra nga lagështia e tokës. CR 65 aplikohet në sipërfaqe të ngurta, pa çarje, prej betoni dhe tulle.

Testuar në Institutin Gjerman të Polonisë së Ndërtimit En"

Hap pas Hapi

Përgatitja e bazamentit

Sipërfaqja minerale duhet të jetë e ngurtë, mbajtës ngarkese, e pastër, pa plasaritje e pa materiale që mund të dëmtojnë ngjitjen. Sipërfaqja duhet të ketë një strukturë të forte, të hapur me pore për një ngjitje të mirë. Të gjitha skajet duhet të jenë të zbutura. Mbushni të gjitha cepat me mbushje të paktën 4 cm. Riparoni çdo defekt. Zmadhoni plasaritjet dhe mbushni ato me Epoxy CK 740. Nëse tullat janë të pabarabarta dhe me defekte të shumta, prërdorni bojak nivelues. Sigurohuni që sipërfaqja te jetë e lagur. Kur izoloni muret dhe dyshemetë në themele, brenda ose jashtëë nga uji, P.Sh. në rastin e depërtimit të lagështirës, ​trajtoni zonat me lagështi me CO 81 Silicifying Liquid. Kur izoloni anën e jashtëme, sipërfaqja duhet të ketë forcë të mjaftueshme mekanike.

Aplikimi

Spërkatni CR65 në ujë të pastër dhe përzieni deri sa të jetë homogjene. Shtresa hidroizoluese duhet të aplikohet me dy shtresa. Shtresa e parë duhet të jetë e trashë. Sipërfaqja duhet të jetë e lagur ose e trajtuar me CO81. Fluidi silicifikues duhet të jetë përthithur në bazament dhe të jetë ende i lagësht. Kur shtresa e parë të jetë tharë mjaftueshëm, lagni bazamentin përsëri dhe përhapni produktin hidroizolues ose aplikoni dy shtresa të holla duke përdorur rrul boje. Trashësia maksimale e shtresave individuale është 5mm. Nëse puna ndërpritet për më shumë se 24 orë, duhet të shtoni rezinë sintetike CC81 në materialin hidroizolues para se të aplikoni shtresë të re. Mbroni sipërfaqen nga tharja e shpejtë; mbajeni të lagësht për të paktën 24 orë. Materiali i tepërt mund të hiqet me ujë në nuk është thatë ende, por i tharë mund të hiqet vetëm meanikisht.