CT 10

Karakteristikat dhe Përfitimet

Material transparent, pa tretës, për izolimin e bashkimit të pllakave në ballkone dhe veranda si dhe në banjo dhe dushe

Vetitë

  • Për izolim
  • Mbron materialet poroze
  • Kundër papastërtive
  • Përdorim të brenda dhe të jashtë
  • Në bazamente përthithës dhe jo përthithës

Lexo më shumë

CT 10 izolon pllaka, gurë natyralë, beton etj., është ideal për ballkone dhe veranda. Prodhon një sipërfaqe të papërshkueshme nga uji në pllaka poroze dhe çarje deri në 0.2 mm gjërësi. Përdoret si shtresë transparente izoluese dhe gjithashtu e përshtatshme për bashkimet e pllakave në banjë dhe dushe ose izolim të përkohshëm të sipërfaqeve që kanë nevojë për riparim.