Punime përfundimtare të brendshme

Estetika është një faktor shumë I rëndësishëm në përfundimin e interierit. Para ngjitës të ndryshëm ndihmojnë në përgatitjen cilësore të substratit për aplikimin e shtresave të reja, dhe përbërësit zbutës ndihmojnë për të pasur një sipërfaqe krejtësisht të lëmuar.

Stukot e patinimit