CT 17 «Profi» Astar Depërtues

Karakteristikat dhe Përfitimet

Astar sintetik me bazë rezine

Vetitë

  • Përforcues
  • Përdorim në bazamente shumë përthithës
  • Redukton absorbimin
  • Përmirëson ngjitjen e shtresave pasuese
  • Ndotje e ulët (EC 1)

Lexo më shumë

Për përgatitjen e mureve dhe dyshemeve përthithëse para aplikimit të shtresave të dyta.  CT 17 është gjithashtu në dispozicion si astar transparent dhe veçanërisht i përshtatshëm për përdorim si bazë për bojra të zbehta, të tejdukshme dhe letrat e murit.

Hap pas Hapi

Para aplikimit CT 17, testoni sipërfaqen mbajtëse të ngarkesës. Pastroni sipërfaqen dhe hiqni pluhurin. CT 17 është i gatshëm për përdorim dhe mund të aplikohet me një furçë ose rul.