CT 99 Anti Myk

Karakteristikat dhe Përfitimet

Material rinovimi për heqjen e kërpudhave, likeneve, myshkut dhe bakterieve

Vetitë

  • Pa metale të rënda
  • Aplikim I pastër
  • I ngjyrosshëm
  • Lejon kapilaritetin

Lexo më shumë

Për heqjen e kërpudhave, likeneve, myshkut dhe bakterieve etj. Për përdorim të brenda dhe të jashtë. I përshtatshëm për t’u përdorur në para aplikimit të bojës.

Hap pas Hapi

CT 99 përdoret në të gjitha sipërfaqet e thata, të pastra (bojë, grafiato, beton etj.). Pastroni papastërtitë e sipërfaqes me një furçë teli.
Para përdorimit, holloni CT 99 me ujë në raport prej 1: 2 deri 1: 5. Aplikoni materialin në sipërfaqe - Mos aplikoni duke spërkatur! Gjithmonë aplikoni CT 99 para shtresës së parë të astarit dhe lejoni që materiali të veprojë për 8 deri në 10 orë.