CT 190 MW Flex ngjitës përforcues për lesh guri

Karakteristikat dhe Përfitimet

Për fiksimin e leshit mineral si dhe përforcimin e izolimin e ndërtesave me ETICS

Vetitë

  • Rezistencë ndaj dëmtimeve
  • Ngjitje në materialet minerale dhe lesh
  • Rezistent ndaj gërvishtjeve dhe çarjeve
  • I përforcueshëm
  • Rezistent ndaj motit
  • Fleksibël
  • I përshkueshëm nga avulli

Lexo më shumë

CT 190 është projektuar për muret e jashtëme të ndërtesave me anë të sistemit izolimit termik të jashtë duke përdorur leshin mineral. Është element i sistemit të izolimit Ceresit Ceretherm (ETICS). Llaçi CT 190 përdoret për fiksimin e paneleve të leshit mineral dhe për aplikimin e shtresës përforcuese për izolimin e objekteve të ndërtuara rishtas, si dhe ndërtesat më të vjetra që do të termo-rinovohen.

Hap pas Hapi

CT 190 duhet të derdhet në masën e matur të ujit të pastër dhe të trazohet me një mikser derisa masa të bëhet homogjene dhe pa gunga.

(1) Fiksimi i tabelave të izolimit termik: llaçi duhet të aplikohet me përgjatë skajeve të panelit duke formuar një shirit të gjerë 3-4 cm të gjerë dhe disa pika me diametër përafërsisht 8 cm. Menjëherë, paneli duhet të shtypet në mur me disa goditje të lehta. Panelet duhet të fiksohen me njëra në tjetrën me metodën e "tullë mbi tullë" të vendosjes. Lëreni të thahet për 3 ditë. (2) Aplikimi i shtresës përforcuese: Llaçi i gatshëm me shtresë 3-4 cm trashësi duhet të përhapet përgjatë sipërfaqes së paneleve me anë të një shufre prej çeliku. Leshi i xhamit duhet të aplikohet në llaç të freskët (mbivendosje 10 cm), dhe më pas shtresa e dytë me trashësi 1-2 cm duhet të aplikohet dhe lëmohet në mënyrë që leshi i xhamit të mos jetë i dukshme.