CT 85 Flex Ngjitës dhe përforcues për panele EPS

Karakteristikat dhe Përfitimet

Për fiksimin e paneleve (EPS) si dhe për aplikimin e një shtrese të hollë përforcuese për termoizolimin e ndërtesave me anë të metodës së spërkatjes me ujë

Vetitë

  • Fleksibël
  • Rezistent ndaj impakteve
  • Kombinim unik i fibrave
  • Rezistent ndaj kushteve atmosferike
  • Rezistent ndaj plasaritjeve
  • Ngjitje e lartë në bazamentet minerale dhe panelet EPS

Lexo më shumë

CT 85 është projektuar për të ngrohur muret e jashtëme të ndërtesave me aplikimin e metodës së spërkatjes me ujë dhe paneleve EPS. Është element i ETICS (Sisteme të përbëra të termoizolimit të jashtëm) brenda Ceresit Ceretherm. Llaçi CT 85 përdoret për ngjitjen e paneleve EPS, si dhe për aplikimin e shtresës së mbrojtëse përforcuese për izolimin e objekteve të ngritura rishtas dhe gjithashtu dhe ndërtesat që do të rinovohen. CT 85 përmes përdorimit të një kombinimi i fibrave speciale, rrit rezistencën e sistemit izolues ndaj dëmtimit dhe çarjeve.

Hap pas Hapi

Përgatitja e sipërfaqes

Përgatitja e sipërfaqes së përforcuar - pas vendosjes së ngjitësit (pas 2-3 ditësh) panelet mund të trajtohen me letër zmerile dhe të fiksohen mekanikisht.

Përgatitja dhe aplikimi

CT 85 duhet të derdhet në sasinë e matur të ujit dhe të përziehet deri sa të meret një masë homogjene. Aplikimi i shtresës përforcuese - llaçi i gatshëm duhet të përhapet mbi sipërfaqe në një shtresë 2-3 mm të trashë. Fibrat të xhamit duhet të aplikohen në llaç të freskët (me mbivendosje 10 cm).

Mbushja e rrjetës

Në hapin tjetër, rrjeta e zhytur në shtresën e llaçit ngjitës duhet të zbutet të nivelohet.

Shtresa e dytë mund të aplikohet (trashësia 1 mm) dhe të nivelohet në mënyrë që të blulohet plotësisht rrjeta e përforcuese.