CT 44 Bojë Akrilike

Karakteristikat dhe Përfitimet

Bojë për brënda dhe jashtë

Vetitë

  • Kufizon karbonizimin e betonit
  • Mbushës plasaritjesh
  • Përthithje ulët dhe elasticitet i lartë
  • Rezistent ndaj motit
  • Rezistent ndaj dëmtimit
  • Formulë BioProtect - rezistente ndaj kërpudhave, algave dhe mykut
  • Në dispozicion në gamën e plotë të katalogut të ngjyrave Ceresit Colours of Nature®

Lexo më shumë

Ceresit CT 44 përdoret për mbrojtjen e fasadave, konstruksioneve të betonit, të brenda. Mund të aplikohet në bazamentet minerale (beton, çimento, grafiato çimentoje dhe gëlqereje). Kjo bojë mund të përdoret për materiale minerale Ceresit: CT 34, CT 35 ,CT 137 dhe materiale akrilike: CT 60, CT 63, CT 64 të aplikuara në sipërfaqe në përputhje me Ceresit ETICS (Sisteme të përbëra të termoizolimit të jashtëm) me aplikimin e EPS (Panele poliesterine të shpërhapura). Kjo bojë është një pjesë e sistemit të riparimit dhe mbrojtjes së betonit Ceresit PCC. Struktura e veshjes siguron një shkallë të lartë mbrojtjeje kundër CO2, e cila zvogëlon procesin e karbonizimit të betonit. Fasadat e lyera me bojën CT 44 mund të lahen me pajisje pastrimi me presion të ulët. Ekspozimi i fasadës në diell shkakton tensione, prandaj ngjyrat e errëta duhet të përdoren vetëm në zona të vogla, p.sh. detaje arkitekturore. CT 44 është e mbrojtur nga agjentët biologjik, p.sh. kërpudhat, myku dhe algat.