CT 48 Bojë Silikoni

Karakteristikat dhe Përfitimet

Bojë silikoni hidrofobike, përshkueshme nga avulli për brenda e jashtë

Vetitë

  • Përthithës i dobët
  • Përshkueshëm nga avulli
  • Rezistent ndaj papastërtisë
  • I qëndrueshëm
  • Shumë rezistent ndaj kushteve të motit dhe UV
  • formula BioProtect - rezistente ndaj kërpudhave, algave dhe mykut
  • Në dispozicion sipas katalogut të ngjyrave Ceresit Colours of Nature®

Lexo më shumë

Ceresit CT 48 përdoret për mbrojtjen e fasadave, konstruksioneve të betonit, të brenda. Mund të aplikohet në bazamentet minerale (beton, çimento, grafiato çimentoje dhe gëlqereje). Kjo bojë mund të përdoret për grafiato minerale Ceresit: CT 34, CT 35 ,CT 137 dhe grafiato akrilike: CT 60, CT 63, CT 64 dhe grafiato silikate CT 72, CT 73, CT 174, CT 175 aplikuara në sipërfaqe në përputhje me Ceresit ETICS (Sisteme të përbëra të termoizolimit të jashtëm) me aplikimin e EPS (Panele poliesterine të shpërhapura). Kjo bojë është një pjesë e sistemit të riparimit dhe mbrojtjes së betonit Ceresit PCC. Struktura e veshjes siguron një shkallë të lartë mbrojtjeje kundër CO2, e cila zvogëlon procesin e karbonizimit të betonit. Fasadat e lyera me bojën CT 48 mund të lahen me pajisje pastrimi me presion të ulët. Ekspozimi i fasadës në diell shkakton tensione, prandaj ngjyrat e errëta duhet të përdoren vetëm në zona të vogla, p.sh. detaje arkitekturore. CT 48 është e mbrojtur nga agjentët biologjik, p.sh. kërpudhat, myku dhe algat. Për shkak të kapsulave speciale me material biocid, emetimi i është nën kontroll dhe jetëgjatë.