CT 16 Astar (bazë)

Karakteristikat dhe Përfitimet

Produkt për përgatitjen e sipërfaqeve për grafiato (fasadë), stuko ose bojë.

Vetitë

  • Aplikim i lehtësuar i suvave
  • Ngjitje e larte e suvasë me sipërfaqen
  • I papërshkueshëm nga uji
  • Mbulim shumë i mirë
  • Aplikohet me rul ose furçë
  • Gati për perdorim

Lexo më shumë

Ceresit CT 16 lehtëson aplikimin e grafiatos (fasadë) brenda dhe jashtë ndërtesave. Rekomandohet për përgatitjen e sipërfaqeve të përforcuara në përputhje me Ceresit Ceretherm ETICS (Sisteme të përbëra të termoizolimit të jashtëm) dhe grafiatove normale. CT 16 mund të aplikohet në sipërfaqe karton gipsi, stuko gipsi dhe të gjitha llojet e betoneve dhe shtresave të forta të bojrave. Përgatitja e sipërfaqes duke përdorur CT 16 zvogëlon ndjeshëm përthithjen dhe parandalon tharjen shumë të shpejtë të produkteve të aplikuara. Agregatet në përbërje të CT 16 i bëjnë sipërfaqet abrazive të astarosura dhe rezistente ndaj gërvishtjeve. Kur produkti zgjerohet, rrit ngjitjen e grafiatos (fasadës), stukove dhe bojrave. Ky produkt bën bazamentin më homogjen, duke parandaluar kështu njollat në sipërfaqet akrilike, minerale dhe silikoni të lyera.

Ceresit CT 14 ose CT 17 duhet të përdoret për përforcimin e sipërfaqes absorbuese brenda dhe jashtë ndërtesave. Rekomandohet për përgatitjen e sipërfaqeve të përforcuara brenda Ceresit Ceretherm ETICS (Sisteme të përbëra të termoizolimit të jashtëm) dhe grafiatove normale. CT 16 mund të aplikohet në sipërfaqe karton gipsi, stuko gipsi dhe të gjitha llojet e betoneve dhe shtresave të forta të bojrave. Përgatitja e sipërfaqes duke përdorur CT 16 zvogëlon ndjeshëm absorbimin dhe parandalon tharjen shumë të shpejtë të produkteve të aplikuara.  Agregatet në përbërje të CT 16 i bëjnë sipërfaqet abrazive të astarosura dhe rezistente ndaj gërvishtjeve. Kur produkti zgjerohet, rrit ngjitjen e grafiatos, stukove dhe bojrave. Ky produkt bën bazamentin më homogjen, duke parandaluar kështu njollat në sipërfaqet akrilike, minerale dhe silikoni të lyera. Ceresit CT 14 ose CT 17 duhet të përdoret për përforcimin e sipërfaqes absorbuese.

Hap pas Hapi

Përmbajtja e paketimit duhet të përzihet. Të mos përdoren mjete të ndryshkura. Mos e holloni bojën! Rekomandohet të aplikoni një shtresë homogjene CT 16 duke përdorur rul ose furçë. Koha e tharjes është përafërsisht. 3 ore. Mjetet dhe njollat e freskëta duhet të lahen me ujë.