KOVË ECO

  • Ndërtimi i Henkel synon 15% ndarje të plastikës së ricikluar në portofolin e saj global të paketimit të plastikës deri në vitin 2025
  • "ECO kova“ revolucionare Ceresit CE 40  është bërë 50% nga plastika e ricikluar
  • Përdor një material homogjen që siguron 100%  riciklim
  • Teknologjia e murit të hollë zvogëlon lëndët e para dhe peshën e paketimit
  • Kovë e ripërdorshme dhe e mbyllshme

Pjesa e përmbajtjes së ricikluar për segmentin e ndërtimit të Henkel

REDUKTIMI I MBETJEVE NË FABRIKAT TONA

KG I MBETJEVE PËR NJË TON QË PRODHOHET NË TË GJITHA FABRIKAT TONA

  • Që nga viti 2010, ndërtimi i Henkel në Evropën Qendrore dhe Lindore nën markën Ceresit ka arritur të zvogëlojë mbetjet e tij me 73%
  • Reduktimi i mbetjeve i arritur në dhjetë vitet e fundit
  • Ne kemi ndërmarrë disa iniciativa për të zvogëluar mbetjet tona në vendet e prodhimit:


    -balancimi i ujit

    -paisjet e gjurmimit të mbetjeve, përfshirë asgjësimin e mbetjeve

    -paketim “downstream”

    -zero mbetje në landfill