ZGJIDHJE E BESUESHME PËR HIDROIZOLIMIN

PËRPARËSITË

Ceresit CL 51 Express siguron mbyllje të përsosur nën pllaka në ambientet e brendshme me lagështirë.  I përdorur në kombinim me shiritin hidroizolues Ceresit CL 152, ai ofron një zgjidhje ideale hidroizoluese për lloje të ndryshme nënshtresash. Shikoni 5 videot e mëposhtme, të cilat tregojnë përfitimet e këtij produkti. 

APLIKIM ME NJË MJET TË ZGJEDHUR NGA JU

MË PAK MBETJE
 

MBULUESHMËRI MË E MADHE 
 

PUNIM MË I SHPEJTË

MË PAK KOHË E NEVOJSHME

PERFORMANCA

 

MIRATUAR SIPAS ETAG 022/EAD 030352-00-0503

Ceresit CL 51 Express është testuar dhe certifikuar nga EOTA (Organizata Evropiane për Vlerësimin Teknik) duke marrë certifikatën ETAG 022 / EAD 030352-00-0503 për hidroizolimin e brendshëm.

APLIKIMI I PRODUKTEVE

APLIKIM PRAKTIK  
 

  • Përdorni mjetin sipas zgjedhjes suaj: furçë, rul ose mistri
  • Konsistencë tixotropike për aplikim më të mirë
  • Nuk pikon

FORMULA QË KURSEN KOHËN

  • Shtrimi i pllakave është i mundur vetëm pas 4 orësh pas shtresës së dytë
  • Konsumi i reduktuar - vetëm 1,1 kg / m2 për mbulim më të madh

ZGJIDHJE EFIKASE  
 

  • Më pak mbetje të produkteve
  • Nevojiten vetëm 2 shtresa për të arritur një trashësi prej 0.5 mm

HIDROIZOLIM  

  • Përdorni shirit hidroizolues për nyjet e zgjerimit
  • Vendoseni atë në mes të shtresave të veshjes hidroizoluese për papërshkueshmëri të ujit
  • Mbroni banjën për kohë më të gjatë
Shiko të dhënat teknike

NJË ZGJIDHJE E BESUESHME PËR HIDROIZOLIMIN