HIDROIZOLIMI FIBER FORCE

TEKNOLOGJIA FIBER FORCE

Përzierja shumë e përputhshme e fibrave minerale dhe natyrore siguron përforcim shtesë dhe siguron fleksibilitet më të mirë, parametra të forcës dhe veti tejkaluese të plasaritjeve. Kjo strukturë e përforcuar është e qëndrueshme dhe e gatshme për t'i bërë ballë ndikimeve të rënda të ujit, me forcë të shkëlqyer në shtypje, tërheqje dhe prerje gjatë përkuljes.

Fijet ndihmojnë në përmirësimin e sjelljes së materialit pas plasaritjes duke lidhur mekanikisht mikroçarjet dhe duke bllokuar përhapjen e mëtejshme të plasaritjes.

AVANTAZHET E CR 166 FLEXIBLE 2-K ME FIBRA FIBER FORCE

  • Kalimi i çarjeve dhe rezistencë ndaj plasaritjes
  • Fleksibilitet i shkëlqyer
  • Reduktimi i pluhurit gjatë aplikimit
  • Parametra të shkëlqyeshëm të aplikimit

Shtresë e përforcuar me fibra

Reduktim i pluhurit gjatë përzierjes

I FORTË DHE FLEKSIBIL

Për shkak të përforcimit shtesë të fibrave dhe formulës me dispersion polimer të veçantë dhe çimento, lidhës dhe mbushës të zgjedhur me kujdes, CR 166 FLEXIBLE 2-K ofron fleksibilitet të lartë dhe ngjitje të lartë në nënshtresa të ndryshme. Ndihmon për t'i rezistuar ndikimit të ndryshimeve të temperaturës, kushteve të motit që mund të shkaktojnë deformime, si dhe përballon ngarkesa të ndryshme dhe kompenson streset termike.

Shtresa hidroizoluese CR 166 FLEXIBLE 2-K është e qëndrueshme dhe e gatshme për t'i bërë ballë goditjeve të mëdha, me forcë të shkëlqyeshme në shtypje, në tërheqje dhe në prerje."

TEJKALIMI I ÇARJEVE   

Falë fleksibilitetit të lartë, veshja hidroizoluese CR 166 FLEXIBLE 2-K është në gjendje të kompensojë çarjet, edhe në temperatura të ulëta. Pavarësisht shfaqjes së mikroçarjeve në nënshtresë, CR 166 FLEXIBLE 2-K ruan vazhdimësinë e veshjes, duke krijuar një "urë" mbi çarjen, për të mbrojtur me sukses sipërfaqen nga depërtimi i ujit dhe dëmtimet e mëtejshme.

Kjo e bën atë zgjedhjen perfekte për hidroizolim në nënshtresa kritike të deformueshme, ku streset strukturore mund të shkaktojnë mikroçarje në sipërfaqet e jashtme, si ballkone, tarraca, nën pllaka. Vetitë e kalimit të çarjeve të CR 166 FLEXIBLE 2-K konfirmohen nga standardi EN 14891.  

 

CR 166 FLEXIBLE 2-K

Veshje hidroizoluese fleksibël me dy komponentë. Përdoret për hidroizolimin e ndërtesave dhe komponentëve strukturorë për tejkalimin e çarjeve.

  • Jashtëzakonisht i papërshkueshëm nga uji
  • fleksibël dhe i përforcuar me fibra
  • tejkalimi i çarjeve edhe në temperatura të ulëta
  • mbajtja e reduktuar e pluhurit
  • aplikim i shpejtë dhe i lehtë
  • një zgjidhje e besueshme për çdo zonë të vështirë