Reputacioni juaj i përsosur

PERFORMANCA

Fleksibiliteti i lartë i materialeve Ceresit lejon që shtresa ngjitëse të trajtojë aplikimet më të vështira: me ekstreme të temperaturës ose kur përdorni pllaka të mëdha. Shihni krahasimin e performancës themelore dhe fleksibile të ngjitësve të pllakave në kushte të ndryshme të aplikimit.

PLLAKAT E MËDHA

NGROHJA NË DYSHEME

TERASAT DHE BALLKONET

KARAKTERISTIKAT

Bazuar në testet laboratorike të Henkel, janë vërtetuar vetitë e përmirësuara të ngjitësve fleksibël. Shikoni videot e mëposhtme dhe binduni për veçoritë e përmirësuara të këtyre produkteve. 

Testi i përthithjes së ujit

 

Fleksibiliteti

 

Rezistenca në goditje

 

Testi i deformueshmërisë

Për më tepër, ngjitësit e pllakave Ceresit flex janë zhvilluar duke përdorur teknologjinë Fiber Force, e cila e intensifikon ngjitjen në çdo sipërfaqe

FIBRE FORCE

Fibre Force është një teknologji inovative, e bazuar në fibra të dukshme, e cila ofron forcë dhe fleksibilitet të jashtëzakonshëm. Polimeret në ngjitësit Ceresit krijojnë një zonë të përforcuar, e cila formon një lidhje me pllakën. Kur vendosni pllakat në bazë, nën to formohet një film me grimca të vogla polimer dhe fibra. Pa fibra, filmi nën pllaka mund të shtrihet pas tharjes dhe të humbasë stabilitetin me kalimin e viteve.Falë zgjidhjes së re Fiber Force, mund të arrihet një efekt afatgjatë - edhe në sipërfaqet më kërkuese dhe kritike.

ZONAT E APLIKIMIT

REPUTACIONI JUAJ I PËRSOSUR ME CERESIT NGJITËSIT FLEKSIBIL TË PLLAKAVE