SISTEMET PËR ÇATITË

Sistemet e çatisë Ceresit fokusohen në segmentin e aplikimi të lëngshëm. Ceresit ofron brenda CP 30 avantazhe kompozicionale si pa tretës, gati për përdorim, aplikim pa çekiç dhe tejkalim të plasaritjeve, ndërsa në të njëjtën kohë mbron nga rrezatimi UV - kjo është një zgjidhje unike në treg e bazuar në teknologjinë SilicoTec. Ceresit ofron zgjidhjet e duhura për mirëmbajtjen dhe riparimin e çarjeve që rrjedhin nga uji, tubave të kullimit dhe nyjeve të çatisë.