SISTEMI HIDROIZOLUES PËR FASADAT DHE MURET

Ceresit ofron zgjidhje të plota për ruajtjen dhe restaurimin e fasadave dhe mureve në ndërtesa. Ngjitësit e rinovimit Ceresit së bashku me bojërat mbrojtëse dhe hidroizolimin sigurojnë mbrojtje afatgjatë ndaj kushteve të motit. Fasadat profesionale Ceresit dhe sistemet e mbrojtjes së mureve sigurojnë forcën e fasadës dhe gjithçka në përputhje me estetikën origjinale.