SISTEMI PËR VENDOSJEN E PLLAKAVE

Nuk ekziston një punë e thjeshtë e pllakave. Në kantieret e ndërtimit, gjithmonë do të hasni shumë gjëra nga të cilat varet shtrimi i pllakave. Kjo është arsyeja pse Henkel ofron sisteme që trajtojnë çdo situatë me komponentë të përsosur - nga përgatitja e nënshtresës, mbyllja ndaj lagështirës, ​​deri te shtrimi i pllakave dhe fugimi i një shumëllojshmërie të gjerë sipërfaqesh dhe materialesh. Falë përvojës sonë dhe zhvillimit të teknologjive të reja, zgjidhjet tona të pllakave sigurojnë performancën dhe qëndrueshmërinë më të mirë të materialit, ndërsa në të njëjtën kohë puna e shtrimit të pllakave është më e shpejtë dhe më e thjeshtë.