SISTEMET PËR REDUKTIMIN E ZHURMAVE

Për shkak të komoditetit dhe shëndetit personal, është jashtëzakonisht e rëndësishme të zvogëloni zhurmën në dhomë të shkaktuar nga ecja. Përveç kësaj, sistemi i ndarjes kompenson stresin nga sipërfaqja e dyshemesë (sipërfaqja kritike). Ceresit ofron sisteme plotësisht të testuara për ndarje dhe reduktim të zhurmës.