CT 325 TT160 rrjetë qelqi

Karakteristikat dhe Përfitimet

Rrjet përforcues për izolimin termik të jashtë të Ceresit për përbërësit  Ceresit Ceretherm

Vetitë

  • Rezistentcë alkaline
  • E pa-rrëshqitshme
  • Nuk griset

Lexo më shumë

Rrjetë përforcuese për llaçin përforcues për Ceresit ETICS (Sisteme të përbëra të termoizolimit të jashtëm). Për fasada të ekspozuara ndaj ngarkesave të larta mekanike, përdorni CT 325, dy shtresa ose të përdorni rrjetë me densitet më të lartë prej 330 g / m2