CN 85 Lidhës i shpejtë për shtresat e çimentos

Karakteristikat dhe Përfitimet

Karakteristikat dhe Përfitimet

 

Lidhës çimentoje për vendosjen e shpejtë të llaçeve të kullimit

Vetitë

  • Trashësia e aplikimit: nga 10 mm në 80 mm
  • Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm
  • E kalueshme pas 3 orësh
  • Tharje e shpejtë
  • Gati për shtrim pas 24 orësh
  • Për kanalet kulluese dhe bazamentet e ngurta

Lexo më shumë

Ceresit CN 85 përdoret shtresa të lidhura, dysheme të bëra në një shtresë të veçantë, dhe bazamente të lëvizshme në përputhje me EN 13813 / DIN 18500 (në një shtresë prej 10 deri 80 mm të trasha). CN 85 mund të përdoret në një gamë të gjerë të mbulesave të ndryshme të dyshemesë si pllaka ose parket. Përdoret për sipërfaqe të ngarkuara që janë të mbuluara me një shtresë. I përshtatshëm për instalimin e gurit natyror, rezistent ndaj zbardhjes (i lidhur nga 20 mm dhe më shumë, në një shtresë speciale / shtresë izolimi / mbulesë kullimi prej 50 mm dhe më shumë).

HAP PAS HAPI

Për instalimin e fashave të lidhura / llaçeve të kullimit, betoni duhet të jetë i ashpër, me pore të hapura në strukturë dhe ngjitje të mirë.  Hiqni mekanikisht papastërtitë dhe shtresat e lirshme, etj. Lyejeni pak sipërfaqen e betonit.

Përzieni CN85 me mbushës në përputhje me DIN 4226 (diametri i kokrrës 0-8 mm, me shpërndarje të vazhdueshme dhe të optimizuar të madhësisë së grimcave). Shtoni ujë të pastër dhe përzieni me një mjet të përshtatshëm (raporti i përzierjes: shiko "të dhënat teknike"). Mos shtoni llaçra, aditivë ose lidhës të tjerë.

Gjithmonë aplikoni dyshemetë e lidhura me metodën e lagies, ndërsa dyshemeja është ende e freskët. Pas fillimit të instalimit, çimentoja nuk duhet të hollohet me ujë ose të përzihet me material të freskët.