CX5 Cimento me tharje të shpejtë

Karakteristikat dhe Përfitimet

Cimento për fiksim të shpejtë

Vetitë

  • Vendosja shumë e shpejtë - tharje pas 5 minutash
  • Fuqi e madhe
  • Për instalimin e elementeve metalikë dhe plastikë
  • Asnjë tkurrje
  • Rezistent ndaj ujit dhe ngricave
  • Pa klor - nuk shkakton gërryerje të elementeve metalikë

Lexo më shumë

Për instalimin dhe fiksimin e shpejtë në çdo lloj betoni, llaç çimentoje, mure me tulla dhe copëza. Përdoret brenda dhe jashtë - tkurret shpejt edhe në temperatura më të ulëta. Rezistent ndaj ujit dhe ngricave. Për sipërfaqe horizontale dhe vertikale - të përshtatshme për të dy llojet e sipërfaqeve.

HAP PAS HAPI

PËRGATITJA E SIPË RFAQES

Ceresit CX 5 EXPRESS çimento me vendosje të shpejtë mund të përdoret në bazamente kompakte, të ngarkuara dhe të pastra pa substanca që zvogëlojnë efektin e ngjitjes, siç janë yndyrat, bitumi ose pluhur. Bazamenti duhet të njomet me një sasi të madhe uji, pa krijuar pellgje.

APLIKIMI

Derdhni përmbajtjen e paketës në sasinë e matur të ujit dhe përzieni deri sa fiton një masë homogjene pa grimca.Aplikoni materialin  enjëherë pas përzierjes pa vonese. Instaloni elementet dhe kryeni punën brenda 2 deri në 3 minuta.