NGJITËSI FLEKSIBËL CERESIT I PËRFORCUAR ME MIKROFIBRA PËR NGJITJEN E PLLAKAVE

Reputacioni juaj i përsosur

PERFORMANCA

Fleksibiliteti i lartë i materialeve Ceresit lejon që shtresa ngjitëse të trajtojë aplikimet më të vështira: me ekstreme të temperaturës ose kur përdorni pllaka të mëdha. Shihni krahasimin e performancës themelore dhe fleksibile të ngjitësve të pllakave në kushte të ndryshme të aplikimit.

DYSHEME E NGROHUR

APLIKIM I JASHTËM

Për më tepër, ngjitësit e pllakave Ceresit flex janë zhvilluar duke përdorur teknologjinë Fiber Force, e cila e intensifikon ngjitjen në çdo sipërfaqe.

Fiber Force

Teknologjia e mikrofibrave Fiber Force u jep forcë dhe elasticitet edhe më të madh ngjitësve të pllakave. Mikrofibrat në përbërjen e ngjitësit krijojnë një zonë të përforcuar, e cila formon një ngjitje të besueshme në pllakë dhe ruan formën e përbërjes polimere për një kohë të gjatë.

ZONAT E APLIKIMIT

REPUTACIONI JUAJ I PËRSOSUR ME NGJITËSIN E PLLAKAVE CERESIT FLEX