CR 166 FLEXIBLE 2-K FORMULA E RE 

CR 166 është një shtresë dy komponente polimer-çimento fleksibile, e cila përdoret si hidroizolim ndaj ngarkesave të lehta, të mesme dhe të rënda me ujë ose lagështi. Mund të përdoret si shtresë izoluese (në nënshtresa pa ndikim mekanik) ose nën pllaka.   

Zbuloni formulën e saj të re me 2 teknologji të përparuara: Hydroslide dhe Fiber Force. Ky kombinim i fuqishëm i rritjes së rezistencës ndaj ujit dhe fibrave Fiber Force krijon një shtresë shumë rezistente ndaj ujit dhe jashtëzakonisht fleksibël. Kjo do të thotë mbrojtje më e mirë kundër ujit, efekte afatgjata dhe aplikim më të lehtë të produktit.

CR 166 FLEXIBLE 2-K:

 • Rezistencë e lartë ndaj ujit
 • Fleksibil dhe i përforcuar me fibra
 • Aftësia për të kapërcyer plasaritjet, edhe në temperatura të ulëta
 • Pluhuri i reduktuar
 • Vendosje e shpejtë dhe e lehtë
 • Një zgjidhje e besueshme edhe për zona kërkuese

SHIKONI SE SI FUNKSIONON!

EFEKTI HYDROSLIDE

Me teknologjinë Hydroslide, shtresa krijon një efekt të menjëhershëm kundër ujit me një reduktim të shtuar të absorbimit të ujit kapilar.

 • Reduktim më i fortë i absorbimit kapilar të ujit
 • Depërtim më i vogël i lëndëve agresive të tretshme në ujë
 • Mbrojtje më e madhe ndaj papastërtive dhe korrozionit biologjik
 • Hidroizolim i qëndrueshëm dhe mbron betonin
 • Efekt estetik afatgjatë

TEKNOLOGJIA FIBER FORCE

 

Një matricë speciale dispersioni me teknologjinë Fiber Force që përdor fibra për të krijuar lidhje të forta dhe fleksibël.

 • Sipërfaqja e përforcuar
 • Fleksibilitet i shkëlqyer
 • Aftësia për të kapërcyer plasaritjet dhe rezistenca ndaj plasaritjes
 • Reduktimi i pluhurit gjatë aplikimit
 • Parametra të shkëlqyera të aplikimit

 

PËRPARËSITË KRYESORE TË SHTRESËS FLEKSIBILE 2-K HIDROIZOLUESE CR 166

CR 166 FLEXIBLE 2-K

Siguri dhe besueshmeri

 • Hidroizolim i shkëlqyeshëm dhe mbrojtje e betonit që parandalon prishjen e sipërfaqeve të mbuluara
 • Mbrojtje efektive kundër dëmtimeve strukturore dhe shtrembërimit të pllakave
 • CR 166 FLEXIBLE 2-K ju jep qetësi shpirtërore

Ekonomik

 • Nuk ka nevojë për vendosjen e pllakave të reja, të ndjekura nga rinovime të shtrenjta
 • Minimizimi i kostove të përgjithshme të mirëmbajtjes
 • Vlerë më e lartë e pronës për shkak të ruajtjes së lartë

Kursim i kohës dhe lehtësi

 • Universaliteti i aplikimit
 • Aplikim i shpejtë me hapa të thjeshtë
 • Kohë më e shkurtër e përgjithshme e përfundimit të punës

Qëndrueshmëri

 • E pranueshme për mjedisin
 • Reduktim i mbajtjes së pluhurit – aplikim i shëndetshëm
 • Qëndrueshmëri e lartë dhe jetëgjatësi më e madhe e një ndërtese ose objekti ndërtimi

FUSHAT E APLIKIMIT

Tarraca
Themele
Ballkone
Shtylla
Pishina
Bodrume
Rezervuarët e ujit
Banjo

ZBULONI TË GJITHA SHTRESAT HIDROIZOLUESE TË ÇIMENTOS

TDS PËR CR 65

 

CR 65 RIGID 1-K


Veshje e fortë hidroizoluese me një përbërës çimento

 • rezistente ndaj ujit
 • ngjitje e lartë
 • rezistent ndaj presionit pozitiv dhe negativ të ujit
 • i përshkueshëm nga avulli
 • rezistente ndaj ngricave
 • aplikim i lehtë dhe universal
TDS PËR CR 166

CR 166 FLEXIBLE 2-K

Veshje hidroizoluese fleksibël me dy komponentë. Përdoret për hidroizolimin e ndërtesave dhe komponentëve strukturorë për tejkalimin e çarjeve.

 • jashtëzakonisht i papërshkueshëm nga uji
 • fleksibël dhe i përforcuar me fibra
 • tejkalimi i çarjeve edhe në temperatura të ulëta
 • pluhur i reduktuar
 • aplikim i shpejtë dhe i lehtë
 • një zgjidhje e besueshme për çdo zonë të vështirë